075 684 1226

 • Website optimaliseren voor Google

  Website optimaliseren voor Google

  Steeds vaker hoor je dat Google zijn normen en waarden aanpast om een website hoger te indexeren. Schone, duidelijke code helpt hierbij. Onlangs heb ik de websites die ik de laatste tijd heb gebouwd eens vergeleken . . .

 • Houd je website in goede gezondheid

  Houd je website in goede gezondheid

  Je hebt een prachtig mooie nieuwe website en kan er weer even tegenaan. De algemene gedachte is dat een website niet onderhouden hoeft te worden, maar niets is minder waar. Het is raadzaam om je website regelmatig te onderhouden omdat de internet-technieken tegenwoordig razendsnel gaan.

 • Wat kost een website ?

  Wat kost een website ?

  Waarom er nooit een helder antwoord is op de vraag “Wat kost een website?”
  Veel bedrijven en ondernemers komen op een punt waarop ze zich realiseren “Ik moet een nieuwe website”. Wanneer je één of meerdere webbureaus benadert, krijg je een heel vragenvuur op je af. Waarom? Omdat er bij het bouwen van een nieuwe website ongemerkt best veel komt kijken!

 • Is jouw website al responsive ?

  Is jouw website al responsive ?

  Een responsive design is tegenwoordig de standaard voor een website. Het betekent dat je website flexibel is en zich automatisch aanpast aan de grootte van het scherm. Op een smartphone is de weergave dus anders dan op een tablet of computerscherm.