075 684 1226

Print ontwerp

Drukwerk kan overal gedrukt worden, maar het ziet er pas goed uit als het ontwerp goed is

Atop kat

Briefpapier, enveloppen, visitekaartjes

Bij Atop Reklame kun je terecht voor al je ontwerp- en opmaak/DTP werkzaamheden. Indien je zelf een idee of ontwerp hebt kan ik dit voor je omzetten naar mooi professioneel zakelijk drukwerk. Ook kan ik je adviseren over aanpassingen in het ontwerp waardoor het drukwerk kwalitatief beter en goedkoper kan.

Maar je kunt ook bij mij terecht voor een nieuw ontwerp. In samenspraak, ontwikkelen we dan een huisstijl die bij je past. Hierbij werk ik eventueel samen met een collega grafisch ontwerper.

Bij het ontwikkelen van een ontwerp zal ik, in overleg, rekening houden met andere uitingen van je bedrijf zoals belettering, website, textieldruk, enz.

Promotie drukwerk

Flyers, posters, kaarten, folders
Op een dag bedenk je een actie en wil je dit snel ten uitvoer brengen. Hiervoor is snel en goed promotie-drukwerk nodig. Atop Reklame kan je hier goed mee helpen. Kom met je idee naar mij toe en ik verzorg zo goed en snel mogelijk flyers, posters, kaarten en folders. Flyers van A7 tot A4 en posters van A3 tot A0. Enkelzijdig of dubbelzijdig, in 1 kleur of full color, alles kan!

Het voorbeeld zal ik na goedkeuring naar mijn drukker sturen, of als je het zelf wilt laten drukken stuur ik het drukklare bestand naar je toe.