075 684 1226

Ontwerp sign producten

Om spandoeken, vlaggen, reclameborden en banners te ontwerpen moet er aan een aantal voorwaarden worden voldaan

Atop sign kat
Atop Reklame sign

Omdat sign vaak op groot formaat moet worden gemaakt is het belangrijk om de ontwerpen op de juiste manier te maken, zodat het eindresultaat fenomenaal is.

Autobelettering

Autobelettering is een zeer efficiënte en doeltreffende vorm van reclame. Vooral bedrijfswagens bieden een prachtige kans om reclame te maken. Wij kunnen een simpele belettering of een meer complexe full color belettering voor je maken.
We gebruiken altijd hoogwaardige folies om 100% kwaliteit te bieden. De belettering kunnen wij voor je aanbrengen, maar wij kunnen de signs/stickers ook los leveren zodat je ze zelf kunt aanbrengen.

Glasfolie en raambelettering

Voor raamdecoratie gebruiken wij meestal etched folie, dat een effect geeft alsof het glas gezandstraald is. Hierin kunnen teksten, logo’s en afbeeldingen worden uitgesneden.
Raamdecoratie is in meerdere opzichten functioneel:

  • Er wordt een mooie uitstraling mee gecreëerd.
  • De inkijk van buitenaf wordt drastisch verminderd waarbij de lichtinval grotendeels wordt behouden.

Uiteraard kan jouw raam (winkelruit) ook beletterd worden met gekleurde folie. Denk aan bijvoorbeeld:

  • Bedrijfsnaam/logo
  • Openingstijden
  • Uitverkoop
  • Korting akties

Spandoeken evt. met frame

Een spandoek is al heel lang dé manier om uw boodschap of merk onder de aandacht te brengen. Voor zowel indoor als outdoor gebruik en enkel- of dubbelzijdig te bedrukken. Heeft u nog geen omlijsting voor uw spandoek, kies dan voor een aluminium buizenframe. Heel degelijk en snel te monteren. Strak op te spannen, voor zowel indoor- als outdoortoepassingen.

Reclameborden

Reclameborden zijn billboards, gevelborden, bouwborden, naamborden, makelaarsborden en hekwerkbordjes. Atop Reklame levert reclameborden van de volgende materialen: Forex, Dibond, Polyprop en Trespa.

Roll up Banner, beachflags, vlaggen

Snel, eenvoudig en voordelig een product of bedrijf promoten doet je met de Roll Up Banner, beachflags of “gewone” vlaggen. Atop Reklame ontwerpt een mooie afbeelding voor jouw scherp geprijsde banner, beachflag of vlag.