075 684 1226

Website ontwerp

Er komt een heleboel kijken bij het maken van een professionele website

Atop kat

Webdesign

Webdesign is een vak apart dat vaak wordt onderschat. Als je het goed wilt doen komt er heel veel bij kijken. Uiteraard moet de website een mooi ontwerp hebben, eventueel een cms, goede vindbaarheid en de site moet snel zijn. Een mooie website heeft mooi fotomateriaal nodig en goede teksten. Daarnaast zijn er misschien specifieke wensen qua functionaliteit. Samen met de opdrachtgever bekijk ik de optimale keuzes die hiervoor gemaakt moeten worden om tot het beste resultaat te komen.

Atop Reklame ontwerpt niet op basis van standaard templates, wat veel goedkope webbouwers wel doen, omdat jouw website net zo uniek en op maat gemaakt moet zijn als jouw bedrijf.

Atop Reklame heeft al vele websites ontworpen voor verschillende soorten bedrijven waaronder ook kleine beginnende bedrijven. De websites zijn gebouwd met html, css en wat javascript en de meeste websites hebben een cms, zodat ze door de klanten zelf makkelijk kunnen worden aangepast. Het is ook mogelijk om in een bestaande website een content management systeem (CMS) te bouwen.