075 684 1226

Website ontwerp

Er komt een heleboel kijken bij het maken van een professionele website

Atop kat

Domeinregistratie

Door middel van domeinregistratie kun je een eigen naam op het internet laten vastleggen. Zo kun je bijvoorbeeld een bedrijfs- of achternaam vastleggen. Inmiddels zijn er al veel domeinnamen geregistreerd, dus niet alle domeinnamen zijn nog beschikbaar.

Veel extra’s

Vaak worden domeinnamen alleen maar ‘geparkeerd’, zodat je er dan verder niets mee kunt. Wil je er wat mee doen, dan moet je ervoor bijbetalen. Dat is niet mijn aanpak! Alle extra’s zijn gratis, zodat je direct aan de slag kunt met je domeinnaam. Hierbij kun je denken aan: doorverwijzen, DNS aanpassen en wijzigen van houder.

Geen extra kosten

Wil je voor één jaar een domeinnaam registreren, dan zijn er een aantal goedkope prijsvechters. Ik kijk liever naar de lange termijn en vind een lage prijs alleen voor het eerste halfjaar als lokkertje nogal misleidend. Daarom bied ik één vaste redelijke prijs (€15,-). Ook komt het vaak voor dat extensies anders dan .nl (zoals .com of .eu) duurder zijn. Bij mij geldt voor alle extensies dezelfde prijs.

Verhuizing domein

Indien je jouw domein bij een andere partij geregistreerd hebt, is het mogelijk om deze te verhuizen naar Atop Reklame. Ik kan dan het hele traject van de verhuizing vloeiend verzorgen. Hiervoor is een zogenaamd “verhuistoken” nodig, die op te vragen is bij je huidige registrar.