075 684 1226

Website ontwerp

Er komt een heleboel kijken bij het maken van een professionele website

Atop kat

Website maken

De hoofdactiviteit van Atop Reklame bestaat uit het ontwerpen en bouwen van websites. Het is belangrijk dat elke bezoeker duidelijk de weg kan vinden op jouw website en dat alle informatie snel op het scherm vertoond wordt. Er komt echter veel meer kijken dan alleen een website maken. Je wilt natuurlijk goed gevonden worden, anders heb je niets aan jouw website. Tijdens het ontwikkelen houdt Atop Reklame meteen al rekening met de vindbaarheid van de site. Door het gebruik van “schone code” wordt de vindbaarheid van de website bevorderd. Uiteindelijk controleer ik de website op technische fouten en maak ik een sitemap die wordt aangemeld bij de zoekmachines (Google). Websites door mij gemaakt zien er in alle moderne browsers altijd goed uit.

Samen met de opdrachtgever wordt een plan van aanpak besproken waarbij we het doel van de site niet uit het oog verliezen. Er wordt bepaald en onderzocht wat de mogelijkheden zijn bij een passend budget. Indien nodig werken we nauw samen met zelfstandige ZZP-ers; Grafisch ontwerper, tekstschrijver, fotograaf en php programmeur.

Atop Reklame maakt elke website, groot of klein, geheel op maat.

Responsive

Tegenwoordig maak ik elke nieuwe website responsive. Dat wil zeggen dat de website er op elk apparaat, een groot scherm, tablet of telefoon, goed uit ziet. De inhoud wordt automatisch aan de breedte van het scherm aangepast zodat er op kleine schermen niet meer van links naar rechts gescrold hoeft te worden. De site is zo veel beter leesbaar en gebruiksvriendelijker. Als je deze website op een groot scherm bekijkt, maak het browserscherm dan eens een stuk smaller en kijk wat er gebeurt.