075 684 1226

Website ontwerp

Er komt een heleboel kijken bij het maken van een professionele website

Atop kat

Webhosting van Atop Reklame

Om de website op internet beschikbaar te maken, heb je naast een domeinnaam ook een webhosting-pakket nodig. Met webhosting wordt een stukje ruimte op een server gereserveerd voor de website. Op dit stukje ruimte kunnen de bestanden geplaatst worden, zodat ze bekeken kunnen worden op het internet. Zet direct je website online (of laat mij een mooie website voor je bouwen).

De webhosting pakketten van Atop Reklame hebben vele mogelijkheden en bevatten allemaal virus- spamfilters, keuze uit de programmeertaal PHP versie 5.4, 5.5, 5.6 of PHP 7. De databases kunnen benaderd worden met phpmyadmin en werken met Mysql 5.5

Je kunt e-mailadressen aanmaken op basis van je domeinnaam. Maak voor iedereen een eigen mailbox. Zo kun je mailen met je domeinnaam als emailadres. Ziet er meteen professioneel uit.

Atop Reklame biedt 3 verschillende webhostingpakketten. Als je bij mij je domeinnaam hebt geregistreerd kan ik deze meteen koppelen aan een webhostingpakket, maar het is ook mogelijk om je domein, die ergens anders geregistreerd is, te koppelen aan een webhosting-pakket bij Atop Reklame. Neem even contact op voor de kosten van een webhosting pakket.

Service

Indien er zaken ingesteld moeten worden of kom je er zelf niet helemaal uit, dan sta ik altijd voor je klaar om te helpen.